Kundeservice

Vi er klar til at hjælpe jer!

Vi har samlet et par FAQ med de fleste adspurgte spørgsmål samt informationer omkring bestilling, forsendelse m.m.
Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål heri, så kontakt os endelig.

Levering

  • Hvad koster fragt?

-Fragt med dao for plakater koster fra DKK 40,-. Fragt med GLS for plakater koster fra DKK 45,-

Fragt med dao for anledningskort koster DKK 20,- Fragt med GLS for anledningskort koster DKK 25,-. Fragtprisen for anledningskort er lavere da pakken der sendes er mindre.

  • Hvordan leveres plakaterne?

-Vi sender din plakat med dao, GLS Denmark. Når vi har sendt din plakat modtager du en email med et track-and-trace-nummer, som du kan bruge til at følge din pakke.

  • Hvornår modtager jeg min plakat?

-Vi trykker og sender fra dag til dag.  Når vi har sendt din plakat, modtager du en email med et track-and-trace-nummer, så kan følge din pakke. Der går som oftest 1-3 hverdage fra vi sender din pakke, til den er klar til afhentning i din nærmeste pakkeshop.

Returnering og fortrydelse

  • Kan jeg fortryde mit køb?

-Da vores plakater er personlige og specialfremstillede til den enkelte kunde, kan vi desværre ikke tilbyde fortrydelsesret til disse varer. Vi kan desværre heller ikke stå til ansvar for eventuelle, forkerte indtastede navne og oplysninger. Du bedes derfor tjekke alt grundigt igennem, inden du bestiller.

Har du har ændringer til din bestilling, bedes du kontakte os hurtigst muligt for at høre om det er muligt at ændre.

  • Hvad gør jeg, hvis jeg er utilfreds med det leverede produkt?

-Såfremt du er utilfreds med det leverede produkt, vil vi meget gerne høre fra dig. Send os en email senest 14 dage efter modtagelse og fortæl, hvad du er utilfreds med. Såfremt vi ikke kan finde en løsning, er du velkommen til at sende varen retur og få dine penge tilbage. Du betaler selv for fragten i forbindelse med returnering.

  • Hvad gør jeg, hvis min plakat er gået i stykker under forsendelsen?

-Skulle det uheldige ske at din plakat er gået i stykker under forsendelsen, bedes du kontakte os på telefon 60607289 eller mail hej@byak.dk. Så finder vi en løsning og får sendt en ny plakat til dig hurtigst muligt.

Produktet

  • Hvilke formater kan jeg købe plakaterne i?

– Du kan købe plakater i A4 eller A3 og anledningskort i A6.

  • Hvilket papir trykker I plakaterne på?

-Vi trykker vores plakater på 170 gram mat fotopapir og vores anledningskort på 300 gram karton.

  • Kan jeg tilkøbe en ramme?

– Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at tilvælge rammer til plakaterne.

  • Jeg har en idé til en plakat – kan I hjælpe?

– Det kan du tro, du kan. Blot skriv til vores e-mailaddresse hej@byak.dk med din idé og vi vil derfor vurdere om plakaten kan laves.

Har du gode idéer?

Vi er altid meget interesserede i at høre gode forslag til nye plakater fra dig. Vi elsker at se billeder fra dit hjem, og se hvordan du har brugt vores plakater i din personlige indretning. Så send os endelig et billede på hej@byak.dk , eller tag os på de sociale medier.

Kontakt os

Vi svarer hurtigst muligt, og altid inden for 24 timer. Omhandler din henvendelse din ordre er det en stor hjælp for os, hvis du medsender  dit ordrenummer. Du skal også være meget velkommen til at ringe til os på +45 60 60 72 89, og vi besvarer dit opkald hurtigst muligt.